Primhotels.bg e специализирана услуга на ПРИМ ДИЗАЙН ООД за брандиране, дизайн и дигитален маркетинг на хотели, барове, ресторанти и свързани марки, ориентирани към потребителите и гостоприемството.

Kорпоративна идентичност, лого дизайн, рекламни кампании, печатни материали, външна реклама, изложби, събития, дигитален маркетинг…, ние сме експерти в сферата на визуалните комуникации и се стремим да направим всеки проект уникален и да изградим трайни марки, които отговарят на ценностите и целите на всеки клиент.

Предлагаме креативни решения, защото и най-новите технологии са нищо, ако не знаеш как да разкажеш историята на една марка.

Имаме редица успешни проекти и дългогодишен опит в областта на туристическата реклама, брандинг, маркетинг, събития и промотиране на дестинации.

Нашият подход е адаптивен и ни помага да работим с редица клиенти, от международни хотелиерски групи до местни брандове. Това, което свързва всички проекти, е разбирането за важността на силната система за идентичност и желанието да се създаде марка, която да привлече правилните гости и да ги превърне в повтарящи се, лоялни клиенти, които нямат търпение да резервират престоя си!

Искаме да останете доволни от съвместната ни работа. Правим това от дълго време и сме опитни професионалисти, като подкрепяме това с портфолио, което обхваща повече от три десетилетия.

С удоволствие се впускаме в нови приключения и работим по различни проекти, а когато завършим проекта, връзката ни не приключва. Ние ще сме наоколо за подкрепа, напитки, или за да обсъдим следващата идея.